Разхвърляното или подреденото бюро е по-добро за работната активност? Десетки

...
Разхвърляното или подреденото бюро е по-добро за работната активност? Десетки
Коментари Харесай

Разхвърляното бюро - полезно за работния процес

Разхвърляното или подреденото бюро е по-добро за работната интензивност? Десетки бизнес изследвания поясняват този въпрос.

Изследване на университета на Минесота, представено от Business Insdier, заключава, че е най-полезно да имаме същински безпорядък върху бюрото си, когато стартираме план, и цялостен ред върху него и в шкафовете му, към края му. Разхвърляната среда благоприятства креативното мислене и нетрадиционните нови хрумвания. Когато всичко в близост е подредено, сме по-склонни да се фокусираме върху реда и упованията.

В рамките на опит, университетът е помолил участници с подредени и разхвърляни бюра да попълнят въпросник, до момента в който са на работа. Резултатите са посочили, че хората с по-спретнати бюра подаряват повече за щедрост, избират по-здравословни закуски и вършат по-добри избори.

" Да бъдат в чиста и подредена стая окуражава хората да вършат това, което се чака от тях ", твърди водещият откривател в изследването Кейтлин Воус. " Безредието в околната среда подтиква творчеството, която е от огромно значение за културата, бизнеса и изкуството ", показва проучването.

" Съществува огромна и възходяща промишленост, обвързвана с внедряването на ред в работата. Поддръжниците й настояват, че хората стават очевидци на забележими усъвършенствания в живота им, когато са по-чисти и спретнати. Те дават за образец милиарди долари годишни доходи като доказателство за триумфа. За разлика от тях, доста създатели, носители на Нобелови награди и други суперпрестижни оценки, избират и даже поддържат хаоса на работното място като средство, което ще им помогне в работата ", разясняват още наблюдаващите.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР