Разходите за поддръжка на яхтите, които се приписват че са

...
Разходите за поддръжка на яхтите, които се приписват че са
Коментари Харесай

Колко струва поддръжката на конфискуваните заради санкции руски яхти - сумата ще ви впечатли

Разходите за поддръжка на яхтите, които се приписват че са благосъстоятелност на съветски олигарси и на това съображение са иззети от Западни страни по отношение на самостоятелни наказания, могат да доближат до 50 милиона $ годишно - поради техния размер и нуждата от непрекъсната защита на скъпото имущество. Това написа Bloomberg, на основата на свои лични калкулации.

Така да вземем за пример, единодушието на администрацията на Съединени американски щати да поеме разноските по поддръжката на яхтата Amadea (предполага се че е благосъстоятелност на Сюлейман Керимов) от островната страна Фиджи, ще коства на управляващите в допълнение 10 милиона $ годишно. Яхтата се прави оценка на към 300 милиона $.
 Докъде в света летят частните самолети на съветските богаташи
Докъде в света летят частните самолети на съветските богаташи

Доскоро съветският хайлайф предпочиташе Париж и Женева, само че към този момент дестинациите са други

На борда на въпросната яхта се намира едно от последните яйца на Фаберже, поръчани за направа за съветското императорско семейство. В случай че достоверността на сксъпоценното произведение на бижутера Карло Фаберже бъде доказана, единствено то ще се прави оценка прекомерно скъпо. Яхтата също по този начин е обзаведена с 32-футов мозаечен басейн, две детски пиана, едното от които е ръчно рисувано и така нататък Имуществото на яхтата коства милиони долари, и тя няма по какъв начин да бъде оставена без контрол.

Подобна обстановка се разви и в Италия - страната конфискува четири яхти, в това число 140-метровата " Шехерезада " (името на притежателя й не се разкрива), плаваща под флага на Каймановите острови. Тяхната поддръжка и защита е поверена на Италианската организация за ръководство на държавното имущество, като годишните разноски за това се правят оценка на 40 милиона $.

Още през април съветникът по националната сигурност на президента на Съединени американски щати, Джейк Съливан уточни, че управляващите нямат желание да връщат иззетите яхти на съветските предприемачи, а задачата им е потреблението на лексозните плавателните съдове по най-подходящия метод.
 Какво става с туризма в Русия през 2022 година
Какво става с туризма в Русия през 2022 година

Предпочитанията на руснаците за пътешествия и тип почивки в страната, и коя дестинация ненадейно означи най-голям растеж на посещаемост
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР