Разхлопаха се поставените преди по-малко от шест месеца нови плочки

...
Разхлопаха се поставените преди по-малко от шест месеца нови плочки
Коментари Харесай

Разхлопаха се новите плочки на центъра в Асеновград, месеци след поставянето им

" Разхлопаха " се поставените преди по-малко от шест месеца нови плочки на площад „ Академик Николай Хайтов “ в Асеновград. Няколко сигнала са подадени за това, към общината. Пред градската администрация жители сигнализират, че на няколко места в центъра плочките са пропаднали и са се образували нарушавания по настилката. В обществените мрежи се срещат мнения на асеновградчани, които показват, че ремонтът е изпълнен некачествено.
" Пределно ясно беше, че ще се разхлопат ", разясняват недоволни от протичащото се. Граждани акцентират, че в огромна част от площада плочките освен са криви, само че и са зародили неравности във тип на талази. Повдигането и разбъркването на паната предизвикват стеснение на пешеходците, изключително откакто е валяло дъжд. Технологията, която е употребена в Асеновград, е нареждане на плочките върху пясъчна основа. А евентуалната причина за разбъркването им е незадоволително положително залепване.
Справка посочила, че обектът към момента е в гаранция. Община Асеновград към този момент е уведомила с публично писмо компанията реализатор на строителството. Очаква се през актуалната седмица да бъде осъществена инспекция от специалисти, които ще създадат оглед, по отношение на качеството на ремонта. След инспекцията, най-вероятно плочките ще бъдат пренаредени, като ремонтните действия по премахване на нередностите ще бъдат за сметка на строителя, оповестяват от локалната администрация. Припомняме, че през миналото лято се наложи подмяната на към 3 300 квадратни метра настилка на централния площад в Асеновград поради осъществяването на плана за Воден цикъл в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР