Разград. Областният управител на Разград д-р Деян Димитров посети днес

...
Разград. Областният управител на Разград д-р Деян Димитров посети днес
Коментари Харесай

Д-р Димитров награди млади преводачи от СОУ „Христо Ботев“ в Кубрат

Разград. Областният шеф на Разград доктор Деян Димитров посети през днешния ден СОУ „ Христо Ботев “ в Кубрат и връчи на възпитаници от учебното заведение премиите от присъединяване им в състезанието „ Млади преводачи “ на Европейската комисия. Това оповестиха от Областна администрация - Разград . Ния Данаилова от 11 „ А “ клас заслужи един от специфичните призове на състезанието, а четири нейни съученички са отличени за положителното си показване.

„ Владеенето на непознати езици е ключ, който отваря доста порти в живота. Много постоянно проблемите пораждат поради неприятна връзка. Говоренето на непознати езици дава опция тези проблеми да бъдат избегнати “, обърна се регионалният шеф към своите млади домакини. Д-р Димитров им пожела самоуверено да следват фантазиите си, да работят, да се развиват и съумяват.

В последното издание на „ Млади преводачи “ са взели участие 3000 възпитаници от 700 учебни заведения в Европейския съюз. За България специфичните оценки са седем на брой, а едното от тях е за Ния Данаилова. В учебното заведение са горди, че за трета година техен ученик е заслужил специфична премия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР