Разговорите продължават днес, има напредък, но докато няма нищо договорено,

...
Разговорите продължават днес, има напредък, но докато няма нищо договорено,
Коментари Харесай

„Има напредък, но нищо договорено.“ Нямало да има хора от ГЕРБ в кабинета


„ Разговорите не престават през днешния ден, има прогрес, само че до момента в който няма нищо контрактувано, няма да разисквам състав. “

Това разгласи претендентът за министър председател с втория мандат акад. Николай Денков.

„ Повтаря се неистина, че са били обсъждани съкращения и размени на шефове на учебни заведения, това нещо не е правилно. Обсъждаме разнообразни имена. Министерство на вътрешните работи няма да бъде на ГЕРБ, това не е правилно. Търсим човек експерт “ , сподели още той.

„ От позиция на бюджет по-добър от Асен Василев няма. Аз и Габриел ще сме гаранти, че няма да има нарушаване на законите. Обсъждаме с Габриел кандидатури, които тя поставя на масата, няма да са 50/50. Подкрепа от Движение за права и свободи търсим за конституционната промяна, не сме говорили за кабинета “, сподели още Денков.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов удостовери, че има прогрес с диалозите. " Няма да има специалисти или политически лица от ГЕРБ. Политическа партия желаят сами да си подредят кабинета и да носят отговорност " , сподели той. Късно нощес се появиха неофициални информации, че в договарянията се е стигнало до отстъпки и е допустимо в състава на кабинета да влязат представители на ГЕРБ. Конкретно слуховете " дадоха " на Бойко Борисов Министерство на вътрешните работи и " извадиха " от държавното управление Асен Василев.  На въпрос за Ивайла Бакалова Борисов сподели, че не я познава.
 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР