Разговорите ни с търговците и клиентите на Общинския кооперативен пазар

...
Разговорите ни с търговците и клиентите на Общинския кооперативен пазар
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков разговаря с търговци от Общинския кооперативен пазар

Разговорите ни с търговците и клиентите на Общинския кооперативен пазар са част от нашата акция, която организираме „ лице в лице” с жителите на Видин.

Няма по-добър метод за водене на разговор. Това сподели претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Той и претенденти за общински съветници на партията разговаряха с търговци и клиенти на видинския общински пазар, оповестиха от пресцентъра на партията. Кандидатът за кмет от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков напомни, че през миналите 4 години като кмет на Община Видин е имал приемен ден за жители всяка седмица. „ Общината би трябвало да е отворена за хората, да чува проблемите, желанията и рецензиите им. Това е белег, че живеем в изискванията на интензивно гражданско общество”, сподели претендентът за кмет от Политическа партия ГЕРБ. Търговците от Общинския пазар благодариха на Огнян Ценков, за това че техните претенции са били чути. „ Още при започване на изтичащия мандат, ние поискахме среща с Вас. Молбата ни бе, когато пространствата на пазара се отдават чартърен, срокът на деяние на договорите да бъде оптималният, който законът за общинската благосъстоятелност разрешава – 10 години. Изпълнихте настояването ни и по този метод всички ние, които сме наематели, можем да влагаме и лични средства за възстановяване на пространствата, в които работим. Правим го, тъй като сме спокойни и сигурни, че в продължение на 10 год. ще стопанисваме обектите”, споделиха търговците.

Огнян Ценков и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ разясниха с видинските жители и опцията, посредством преференциално гласоподаване да дадат своя глас за желан претендент. „ Това е най-хубавият метод жителите на Видин да имат действително посланичество в локалната власт”, съобщи Ценков. „ Това е следващата акция, в която се вършат опити публичното мнение да бъде манипулирано посредством нападателно говорене и подправени вести. Кандидати, които от десетилетия са в локалната власт, не престават да приказват единствено за проблеми и да търсят непозната виновност. Крайно време е ние, претендентите за локална власт, да демонстрираме почитание най-малко към гласоподавателите, в случай че не към себе си. Ние от ГЕРБ не участваме в такава акция. Лице в лице с Вас даваме доклад и представяме програмата си за бъдещо ръководство. А посланието ни е – работа за Видин”, сподели още претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР