Разговорите между двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ

...
Разговорите между двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Продължават разговорите с ПП-ДБ в частта "правни екипи"

Разговорите сред двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ в частта " правни екипи " не престават. Трябва ни още малко време, с цел да уточним значими елементи - в случай че през днешния ден стигнем до единодушие, то медиите и обществото ще бъдат осведомени ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на влизане в постройката на Народното събрание.
 
Днес от ГЕРБ-СДС ще продължат договарянията с ПП-ДБ, а по-късно следва и среща с " Възраждане ". " Продължаваме със законодателната стратегия, през днешния ден се надяваме да я приключим. Ще би трябвало да обсъдим още веднъж въпроса с ръководителя на Народно събрание - ние продължаваме да настояваме за ротационния принцип ", заяви Николай Денков от " Продължаваме промяната ", който оглавява работната група по договарянията за цели страна на ПП-ДБ.
 
" Ротацията е концепция да се работи на оптимални обороти без да има закъснение ”, сподели още Денков. " За момента полемиката по листата от законопроекти върви по проект. Приоритетите са ПВУ, Шенген, Еврозона, правосъдна промяна и някои закони, свързани с наказателни процедури - като станат подготвени, ще ги представим ”, изясни Николай Денков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР