Разговорите между британското правителство и опозиционната Лейбъристка партия за постигане

...
Разговорите между британското правителство и опозиционната Лейбъристка партия за постигане
Коментари Харесай

Британският външен министър в Токио: Разговорите за Брекзит са по-добри от очакваното

Разговорите сред английското държавно управление и опозиционната Лейбъристка партия за реализиране на консенсус за проекта за Брекзит, са по-конструктивни от предстоящото, съобщи за Би Би Си английският външен министър Джереми Хънт, представен от Ройтерс.

" Разговорите, които водим с лейбъристите, са по-подробни и по-конструктивни, в сравнение с хората и от двата лагера са очаквали. Но не знаем дали ще реализираме резултат ", сподели министърът, представен от Българска телеграфна агенция.

Хънт, който е на посещаване в Япония, увери през днешния ден японския министър председател Шиндзо Абе, че английското държавно управление е решено да не допусне Брекзит без договорка.

" Оценяваме това, че Япония прави огромни вложения, създаващи стотици хиляди работни места във Англия. Искаме тясното ни съдействие да се резервира ", сподели Хънт.

Правителството на Япония се надява, че излизането на Англия от Европейски Съюз ще окаже минимално влияние върху японската стопанска система и върху международната икономическа обстановка, съобщи Абе.

Хънт изрази вяра за развиване на съдействието сред двете страни и повишаване на японските вложения в английската стопанска система. Двамата с японския министър председател са разискали също подготовката на срещата на върха на Г-20 в края на юни в Осака, съобщи ТАСС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР