Разговарях с ръководителя на окръжната прокуратура в Перник. По случая

...
Разговарях с ръководителя на окръжната прокуратура в Перник. По случая
Коментари Харесай

1000 души търсят Александър. Подозират нещо ужасно

Разговарях с ръководителя на окръжната прокуратура в Перник. По случая с изчезналото 12-годишно момиче е формирано досъдебно произвеждане за похищение. Това заяви пред Българска национална телевизия шефът на Националната следствена работа и заместител основният прокурор Борислав Сарафов.

-->
„ Към момента не знаем дали детето е изчезнало, или е отвлечено. Трябваше да реагираме и да образуваме наказателно произвеждане. Най-близкото произвеждане е за похищение ”, посочи той.

„ Майката на момчето от дълго време е избягала и го е оставила на грижите на бащата, който има двигателни усложнения. Той го е извел на разходка и в един миг то е изчезнало.

Над 1000 жители го търсят и в гористата околност, и в самия град. Надявам се историята да получи сполучлив свършек ”, съобщи заместникът на основния прокурор.

Цяла нощ служители на реда, пожарникари и доста доброволци претърсваха града и близката гора в търсене на момчето. Днес се чака в акцията да се включат още доброволци. Ще се направи опит в гористата околност да се качи и профилирана техника, която да спомогне издирвателната акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР