Разгледайте това изключително красиво въображение на старото купе BMW E9

...
Разгледайте това изключително красиво въображение на старото купе BMW E9
Коментари Харесай

BMW CS Vintage Concept Tribute доказа, че старият дизайн от 60-те години на миналия век работи и днес

Разгледайте това извънредно красиво въображение на остарялото купе BMW E9 от 60-те години на предишния век и 2000 CS, наречено CS Vintage. То не наподобява на никое модерно BMW и това е комплимент, само че въпреки всичко наподобява доста съвременно и несъмнено е BMW.

Дизайнерът, който стои зад него, Дейвид Обендорфер (може би си спомняте името от тази студия на Renault 4 и Fiat 127 Concept), се е опитал да резервира реализма и го е базирал на платформата, която сега е в основата на Серия 6.
 width=
Пропорциите му са малко по-различни от тези на старите вдъхновения, само че хората в днешно време евентуално биха се смяли, в случай че видят актуален автомобил с толкоз дълъг декинг, какъвто е бил на колите от 60-те години.
 width=
Този автомобил е доказателство, че BMW не се старае задоволително с дизайнерския си отдел. Ако автомобилът, който виждате тук, беше публично предложение на компанията, ориентирано към серийно произвеждане, представете си каква всеобща нервност би провокирал измежду купувачите на купета по целия свят.
 width=
Дизайнер: Дейвид Обендорфер посредством Designboom
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР