Раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк вече е факт,

...
Раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк вече е факт,
Коментари Харесай

Отмъщението на Ирина Шейк

Раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк към този момент е реалност, а името на Лейди Гага продължава да се свързва с нея. Възможно е слуховете за ролята й в фамилията на артиста и манекенката да не са просто нечиста сделка - съгласно близки на Шейк, манекенката мъчно е приемала подмятанията за необикновената непосредственост сред брачна половинка й и певицата.
 Снимка 409213

И до момента в който светът продължава да разисква Купър, Гага и " Роди се звезда " като нов образец за " Синдрома на мистър и мисис Смит " (филмът, при фотосите на който Брад Пит и Анджелина Джоли започнаха връзка), Шейк реши да се отдаде на отмора.

Тя разгласява своя фотография по бански на необозначена локация, а мненията и лайковете заваляха. Най-любопитен се оказала един лайк от страна на Кристиан Карино - някогашният избраник на Лейди Гага, с който певицата се раздели още веднъж около " Роди се звезда ".

View this post on Instagram
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 10, 2019 at 4:37pm PDT

Шейк ънфолоуна Гага още през февруари, само че за сметка на това пък Карино очевидно фолоува Шейк. Може да звучи объркано, само че може и да е форма на възмездие на двамата някогашни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР