Раздялата на Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън скоро след годежа

...
Раздялата на Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън скоро след годежа
Коментари Харесай

Какво свързва още Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън

Раздялата на Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън скоро след годежа им се трансформира в нещо доста повече от следващата любовна драма в международния шоубизнес. Изпълнителката сложи връх в кариерата си с парчето " Thank u, next ", достигайки първото място в класацията на Billboard. А в този момент всички чакаме и новия й албум със същото име, очевидно инспириран от раздялата.

На фона на този професионален триумф, предшестван от неуспех в персоналния живот, Ариана още веднъж притегли погледите към себе си . Двамата с Пийт са луди на тематика татуировки и си направиха не една и две по времето, когато бяха дружно.

 Снимка 391502

А в този момент, когато към този момент не са, ни изненадват още веднъж с едни и същи татуси, с които очевидно означават обстоятелството, че към този момент не са дружно . Гранде си бе татуирала името на Пийн на безименния пръст, където стоеше годежния пръстен. Сега там, върху този надпис, стои черно, мастилено сърце.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Ное 23, 2018 в 9:04 PST

Дейвидсън пък маркира любовта си към Ариана с дребна татуировка на врата, изобразяваща нейната запазена марка - маска с дълги уши. От последни папарашки фрагменти обаче се вижда, че и тази рисунка е замаскирана със същото черно сърце, както на певицата , написа Independent.

 Снимка 391503

 Ариана Гранде, една разлъка и една премия
Какво завоюва Ариана Гранде от разваления годеж

Всяко зло за положително

Явно двамата до неотдавна влюбени и с проекти да станат семейство към момента не са претърпяли раздялата. Явно тя е нещо, което ще помнят постоянно. И нещо, което е трансформирало животът им. Поне за този на Гранде сме сигурни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от L O N D O N R E E S E (@londonreese) на Юни 2, 2018 в 9:48 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР