„Раздразненият“ Тръмп се разтопи в Truth Social относно предложената дата на процеса на Джак Смит

...
Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към социалните медии в
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към социалните медии в четвъртък вечерта, за да се оплаква от ускорения график, поискан от специалния прокурор Джак Смит в неговото дело за намеса в изборите през 2020 г. в крайна сметка отписването на датата на процеса като самата "намеса в изборите". Смит подаде молба до съдия Таня Чуткан по-рано в четвъртък, предлагайки 11 декември 2023 г. дата за избор на съдебни заседатели и 2 януари 2024 г. дата за процеса поради „тежестта и историческото естество на обвиненията“, както и огромен обществен интерес към производството, според The ​​New York Times.

„Побърканият Джак Смит току-що поиска процес по обвинителния акт на Байдън да се състои на 2 януари, точно преди важните събрания в Айова .. Само един луд, който не е в контакт, би поискал такава дата, ЕДИН ДЕН на Нова година, и максимална намеса в изборите с IOWA!" фаворитът на Републиканската партия написа в Truth Social, позовавайки се на събиранията на републиканците в Айова, насрочени за 15 януари 2024 г. „Такъв съдебен процес, който никога не трябва да се състои поради правата ми по Първата поправка и масивната КОРУПЦИЯ НА БАЙДЪН, трябва да се случи, ако изобщо , СЛЕД ИЗБОРИТЕ. Същото е и с други фалшиви обвинения на Байдън. НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ!"

"Този процес от 2 януари наистина го разтърси", написа в Twitter бившият федерален прокурор Елизабет де ла Вега за Тръмп в четвъртък вечерта. Датата на процеса по другото дело на Смит срещу бившия президент, по отношение на задържането му на документи за национална сигурност след президентството, беше определена от председателстващия съдия за 20 май 2024 г.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР