Раздорите в коалицията на „Обединени патриоти” и днес бяха основна

...
Раздорите в коалицията на „Обединени патриоти” и днес бяха основна
Коментари Харесай

Сидеров с мрачна прогноза за коалицията

Раздорите в обединението на „ Обединени патриоти” и през днешния ден бяха съществена тематика в коридорите на Народното събрание. „ Не знам дали ще продължи да съществува в този тип тази коалиция. Може да се изкара мандата без да се обичаме, политиката не е годеж”, съобщи Волен Сидеров.

Така на финала на деня от "Атака " още веднъж хвърлиха ръкавицата към своите сътрудници националисти. Спречкването стартира с имитация на Сидеров в „ Тази сутрин” по bTV. „ Покупката на американски самолети, подкрепена и движена от Каракачанов ще коства 3 милиарда. Не е неприятно да има проверка на Министерство на отбраната”, съобщи водачът на "Атака ". Според него резултатът на Вътрешна македонска революционна организация на изборите е резултат от договорка, обвързвана със самолетите.

От Вътрешна македонска революционна организация дадоха отговор незабавно и опазиха позицията си. „ Някой да твърди сходни неща… или завижда, или не схваща от политика. Важното е да се работи и извършва управническата програма”, разгласи Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация.

Този път от Националния фронт за избавление на България (НФСБ) резервираха неутралитет. „ Отношенията са такива каквото са били”, съобщи Валери Симеонов.

Сидеров добави в коридорите на Народното събрание, че в случай че някой желае оставката му като водач на парламентарната група на патриотите, то това би трябвало да се произнесе съдружният съвет, осведоми bTV.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР