Разделянето на Варна на отделни зони за паркиране създава напрежение

...
Разделянето на Варна на отделни зони за паркиране създава напрежение
Коментари Харесай

Съветник: Вместо в зелена зона Община Варна да инвестира в паркинги!

Разделянето на Варна на обособени зони за паркиране основава напрежение измежду варненци. Предвижда се " синя зона " да проработи с удължено работно време до 20 часа през седмицата и в почивните дни да бъде платена. Това заяви на конференция през днешния ден общинският консултант от Българска социалистическа партия Димитър Чутурков, съобщи кореспондент на Varna24.bg. 

" Хората от по-отдалечените региони споделят, че това ще ги затрудни да разходят децата си в почивните дни в Морската градина. Подчертава се, че даже в София в неделя е безвъзмездна, ав събота е до 18 часа. През лятото културните прояви са до късно и няма организиран градски превоз. В Интегрирания проект за развиване е маркирано, че дефицитът на паркоместа е към 42%. При този дефицит е по-разумно сумите, които се харчат за " синя зона " и " зелена зона " да бъдат отделени за подземни и етажни паркинги ", разяснява Димитър Чутурков. 

Неотдавна зам.-кметът на Варна Христо Иванов изясни в детайли какво постанова въвеждането на " зелена зона " във Варна и кои улици ще засегне тя.  

Двете гледни точки, вижте във видеото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР