Разчупено утро и много смях в ефира на Събуди се“

...
Разчупено утро и много смях в ефира на Събуди се“
Коментари Харесай

Марина Цекова взриви ефира на Нова тв, изгаври се с култови лица СНИМКИ

Разчупено утро и доста смях в ефира на „ Събуди се “ в последния ден от 2023 година. Водещата Марина Цекова бе станала рано, с цел да направи баница и се бе подготвила с дарове за част от сътрудниците си. 

В студиото тя предложения трима мъже – светският публицист Мон Дьо, Драго, който разпитваше участниците в „ Игри на волята “ и синоптикът Ники Василковски. За всеки тя бе подготвила по нещичко.

„ Подаръкът за теб е едно сканди, с цел да започнеш от в този момент да тренираш, тъй като след толкоз епизоди в „ Събуди се “ си със стаж като пенсионер. Сигурно ще се пенсионираш в действителност тук, само че след 30-40 години “, съобщи Цекова, подарявайки кръстословици на Мон Дьо.

„ Драго, ти беше индивидът, който ни показваше спечелилите и изгубилите в „ Игри на волята “ И ти си спорта натура, с цел да започнеш да тренираш от в този момент за идващия сезон, подаръкът ми ще ти помогне да се подготвиш качествено “, сподели тя и му сервира детски боулинг.

„ Ники, твоят подарък ти го дадох още през вчерашния ден, разкажи какво е “, подкани го Цекова:

„ Моето е колоритна отбрана от метеорологични феномени вид дъжд. Днес денят ще е спокоен и прелестен. Има мъгли в някои елементи на страната, само че те ще се вдигнат. Изпращаме най-горещата година в историята “, сподели Василковски.

Марина Цекова призна, че е направила баница с шансове, на нея й се падна „ Нова победа “.

За Мон Дьо остана „ Промяната и по-точно да напише книга “. „ Аз давам обещание изявленията по малкия екран, за книга ще видим‘, сподели той.

Според него ще влезе в доста комплицирана година, такава на огромна смяна.

Ники Василковски прикани да пазим природата, а Мон Дьо съобщи, че ни би трябвало молитва.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР