Разчитаме санкциите от САЩ като подкрепа за почтените български граждани,

...
Разчитаме санкциите от САЩ като подкрепа за почтените български граждани,
Коментари Харесай

Антоанета Цонева, ДБ: Моделът Борисов-Пеевски-Гешев е отговорен за корупцията

Разчитаме глобите от Съединени американски щати като поддръжка за почтените български жители, които желаят господство на закона, правдивост и положително ръководство. От друга страна, България влиза в група страни, за които е конструиран световния закон " Магнитски ", и се дава оценка, добре известна на българските жители - ниско качество на институциите. Това съобщи в студиото на Антоанета Цонева от " Демократична България ".

" Ниско качество на институциите, ендемична корупция, липса на политическо водачество, което да води страната към развиване на нейния капацитет, тъй като корупцията лишава опцията на всеки човек, на всяка нация да отприщва своя капацитет ", добави тя за оценката, която съдържа актът на обявявените наказания.

По думите ѝ политическата отговорност носи " ръководството от последните 10 години ".

" Защото този модел " Борисов - Пеевски - Гешев ", а преди този момент и Цацаров, тази троица разпростра своята структура последните 10 години. Затова качествата на българска институции, какъв е мащабът на провалите от корупцията е отговорност на ръководството Бойко Борисов ", съобщи Антоанета Цонева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР