Разчита се на къса памет, нали г-жо Манолова? Кой стои

...
Разчита се на къса памет, нали г-жо Манолова? Кой стои
Коментари Харесай

Карадайъ към Манолова: Погледнете биографията си, най-вероятно там ще видите едно твърдо ДПС зад вас

„ Разчита се на къса памет, нали г-жо Манолова? Кой стои зад вашите маневри? Ако погледнете вашата биография, най-вероятно там ще видите едно твърдо Движение за права и свободи зад вас “, обърна се Мустафа Карадайъ към Мая Манолова в пленарната зала.

Движение за права и свободи беше единствената политическа мощ, която се опълчваше на ГЕРБ, посочваше недъзите на модела и оставаше сама. Изведнъж, присвоявайки си позицията на единствени съперници на ГЕРБ, всички заедно потеглиха да градят и постановат отрицателен облик на Движение за права и свободи. Това съобщи водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група на партията.
 Карадайъ: Движение за права и свободи беше единствената политическа мощ, която се опълчваше на ГЕРБ Карадайъ: Движение за права и свободи беше единствената политическа мощ, която се опълчваше на ГЕРБ
Политическите партии да си вземат поука - забравете за политическия реванш, бъдете на висотата на своите отговорности и работете за Бъл...

Според него останалите партии се пробват да лепят на Движение за права и свободи квалификации и шаблони. „ Не можете да игнорирате гласоподавателите на Движение за права и свободи, не можете да градите, когато рушите. Не можете да възстановите демокрацията с недемократични модели и способи.

Не можете да възстановите разговора без разговор. Не можете да подценявате Движение за права и свободи, забравяйки че, това е единствената партия, която има решителна роля за успеха над тоталитарната комунистическа власт. Движение за права и свободи има решителна роля при историческото позициониране на страната в зората на демокрацията – НАТО и Европейски Съюз бяха жалоните на демокрацията “, сподели още Мустафа Карадайъ.

Той уточни, че от партията са очаквали повече диалогичност и визия за промени след последните парламентарни избори, само че за жалост виждат само „ начало на ново безвремие, политическа отпадналост, липса на визия и липса на експертен потенциал “.

„ Този път няма да мине номера с анти-ДПС изразителност да прикривате политическата си отпадналост “, сподели още Карадайъ и добави: „ Здравната и икономическата рецесия няма по какъв начин да бъдат решени с анти-ДПС изразителност “.
 Манолова: Ще поставим всички старания да се образува държавно управление с третия мандат Манолова: Ще поставим всички старания да се образува държавно управление с третия мандат
Ще поставим всички старания да се образува държавно управление с третия мандат. Това сподели в декларация от името на група ръководителят на ПГ " Изп...

Пълното му изявление.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР