Разбрахте колко много работа е свършена и колко е важна

...
Разбрахте колко много работа е свършена и колко е важна
Коментари Харесай

Борисов от Силистра: 3% дефицит се смята за нещо готино, а парите ги няма

Разбрахте какъв брой доста работа е свършена и какъв брой е значима работата сред локалната и държавната власт. По време на нашето ръководство започвахме първо с изчистване на задълженията. През последните 3 година това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Силистра, където се показват претендентите за кметове и общински съветници в региона.

Финансовият министър Асен Василев да вземе образец от кметовете на ГЕРБ - всички тук пред вас приказваха първо за финансовата дисциплинираност, уточни водачът на партията.

" Сега толкоз се промени България, че 3% недостиг се възприема като нещо готино. А това значи, че нямате пари. Дефицитът е неприятна дума. Няма ги парите, изхарчени са ", сподели Борисов от трибуната.

" Ако имаше издигнати два-три моста тук, или беше издигната " Хемус ", щях да кажа, че вярно са ги похарчили. Защото парите ще се върнат. Три години подред сме на недостиг. Управляващото болшинство би трябвало да имаме проект по какъв начин до края на годината да излизаме на остатък ", сподели още Бойко Борисов

Той се обърна към софийската общност и  " антируските ястреби ".

" От първия ден на войната в Украйна ГЕРБ смени политиката, тъй като агресорът е Русия. Винаги съм казвал, че сме признателни за руско-турската освободителна война. Църквата в " Шипка " щеше да падне, ние я укрепихме. Фантастична и свети отвред. Плюс семинария и митрополията - ГЕРБ ги направи, страната ги направи.

През 1916 година, двама славни генерали - Колев и Киселов, на които българите не им знаят имената, връщат славата на България. Нашите деца би трябвало да знаят за тях и за Шипка. Защото историята е такава - били сме и врагове, и съдружници ", изясни някогашният министър председател.

От Силистра той акцентира какъв брой значим сътрудник е Румъния. Да се строят повече мостове над Дунав, настоя Борисов.

" Когато заявяваш предпочитание за ръководство, би трябвало да поставиш и правилата, на които ще разчиташ в този интервал. За идващия мандат концепциите, задачите и правилата са налице ", сподели при започване на срещата Ивелин Станев, претендент за кмет на Силистра.

" Благодарение на Борисов, когато беше министър председател, се отпуснаха средства да укрепим блок, който за една вечер потъна с 27 см. Когато встъпих в служба като кмет, ме извикаха да ми кажат да закрия МБАЛ поради обвързване от 5,8 млн. лева Сега купихме барокамера и съвременна техника ", уточни Димитър Стефанов от Тутракан.

Радвам се, че в нашите листи са и християни, и мюсюлмани. ГЕРБ е партия на етническа приемливост. И това би трябвало да го запазим, заключи Бойко Борисов, препращайки и към спора в Близкия Изток.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР