Разбра се каква е причината за края на връзката на

...
Разбра се каква е причината за края на връзката на
Коментари Харесай

Бивше гадже било причината за раздялата на Михаела Маринова с футболиста

Разбра се каква е повода за края на връзката на Михаела Маринова с приятеля ѝ - футболиста Александър Дюлгеров. Оказа се, че младата поп звезда е кръшкала на колегата си със свое бивше гадже – музикантът Иво Добрев. Или най-малко такива си последните клюки за изпълнителката в светските среди.

Според мълвата певицата в никакъв случай не е серпантина да се среща с някогашния си, като поддържала с него връзки сякаш единствено по работа. Тъкмо това обаче в края на краищата довело до краха на връзката ѝ със спортиста, научаваме от "Уикенд ".

Футболистът беше публично гадже на Михаела Маринова в продължение на близо 4 години. Двамата почнали да вървят, откакто Маринова скъса с сътрудника си Иво Добрев. Едва 20-годишна Михаела се пренесла в жилището на футболиста, само че поддържала и паралелна връзка с някогашния си обичан. Тъй като и двамата имаха контракт с продуцентката Саня Армутлиева след присъединяване в музикалния формат на Нова тв "Х Фактор ", траяли да работят дружно.

Иво е съавтор на доста от песните на Михаела. Точно когато тя се събра с Александър, се заприказва, че той също има ново гадже – актрисата Мария Бакалова, която се е снимала в негов клип. Покрай работата двамата се харесали и почнали да се срещат. Тогава Мария към момента биа студентка и никой не подозира, че ѝ следва замайващ триумф в Холивуд и номинация за Оскар. Е, види се, че връзката сред двамата не траяла дълго, само че въпреки всичко ненапълно давала утешение на Александър да не ревнува половинката си от някогашния ѝ.

Самата Маринова била постоянно засичана от кореспонденти да се разхожда из софийските улици в компанията на Иво, макар че оричала сред двамата да има фамилиарност.

Преди две години даже се заприказва, че Михаела и Александър са се сгодили, само че до женитба по този начин и не се стигна. Слуховете, че двойката се е разделила, потеглиха тази пролет. Двойката резервира безмълвие по тематиката с раздялата си в продължение на месец.

Миналия уикенд обаче самата Михаела косвено удостовери за нея в изявление пред Нова тв. Тя бе там, с цел да показа песента си "До безспир ", в която се приказва какъв брой е мъчно да се вземе решение за разлъка. Звездата призна, че текстът е биографичен – самата тя си задавала въпросите от песента: "Любов ли е сълзи, когато падат? Любов ли е, когато си мълчим? ". Отговорът бил "Не ", по тази причина човек трябвало в точния момент да вземе решението за разлъка и да продължи напред, откровена бе певицата.

"Да изхвърлиш нещо остаряло, за което си усещал… не че е тежест, само че че би трябвало да продължиш напред и да търсиш по-доброто. Всеки от нас би трябвало да се стреми към най-хубавото за себе си. Трябва да се ценим, да се самоуважаваме, с цел да може и всички останали да ни погледнат с тези очи. Нека се борим за най-хубавото, което заслужаваме, и да не се помиряваме! ", споделя изпълнителката.

Думите ѝ като че ли са сладкодумен намек, че Александър не е мъжът за нея и че тя към момента държи на Иво, който постоянно е бил доне в във всяка сложна обстановка. Тя не пропусна да спомене името му като един от създателите на песента и в това време акцентира, че с него се познава от години и че двамата "говорят на един език ".

Явно сред изпълнителката и Добрев към момента ма искра и двамата не желаят да сложат завършек на любовта си. А дали двойката има намерение публично скоро да се събере, следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР