Разбираме, че изгаряте от нетърпение, за да опитате най-новото попълнение

...
Разбираме, че изгаряте от нетърпение, за да опитате най-новото попълнение
Коментари Харесай

Издаването на Battlefield V е отложено заради Call of Duty и Red Dead Redemption 2

Разбираме, че изгаряте от неспокойствие, с цел да опитате най-новото попълнение в Battlefield поредицата. Ние също. За страдание обаче ще би трябвало да изчакаме още малко (или най-малко един месец). Днес Electronic Arts ненадейно разгласи, че изтегля датата на издаване на най-новата Battlefield V до 20-ти ноември. Формалната причина е, че разработчиците от DICE имат да създадат някои „последни промени върху главния геймплей“. Истинската причина – конкуренцията…

Първоначално се очакваше Battlefield V да излезе на 19-ти октомври, една седмица след Call of Duty: Black Ops 4 и една седмица преди Red Dead Redemption 2. Според критиците това щеше да бъде недомислен ход от страна на Electronic Arts. Компанията би навредила доста на продажбите на най-голямото си заглавие заради въздействието на другите две видеоигри, изключително Red Dead Redemption 2, която беше предстояща трескаво. Вече започнаха да се носят клюки, че предварителните поръчки за Battlefield са обратно от упованията на ЕА Games. С новата дата на издаване продължението на франчайза ще се развива без значение от останалите блокбъстъри. Дори ще бъде налична на понижена цена (вероятно) за Черния петък (23-ти ноември).

Междувременно обаче нетърпеливите ще имат опцията да се включат в отворената бета. Тя стартира през идната седмица, на шести септември. По случая DICE поздрави почитателите: „С неспокойствие чакаме да ви забележим на бойното поле„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР