Разбирам се повече с мъжете. За тях черното е черно,

...
Разбирам се повече с мъжете. За тях черното е черно,
Коментари Харесай

Веселка от Фермата: Искам да имам още коне, децата са ми достатъчно

" Разбирам се повече с мъжете. За тях черното е черно, бялото - бяло. Аз приятелки дами нямам ", сподели триумфиралата в 8-и сезон на риалитито " Фермата - Мостът на времето " конегледачка Веселка Маринова. 25-годишната майка на три дребни дечица съумя да завоюва формата за повторно.

Веси ще влага облагата в къща, която е купила в с. Борима, откъдето е родом. Надява се скоро да стане къща за посетители, която да кръсти " Фермата на Веси ", и да е на мира със фамилията си.

" 2-3 години сме живели без ток и вода. Сега бленувам за лична къща, лична стряха. Да пребивавам на мое си място. Искам да имам още коне, децата са ми задоволително ", откровеничи Маринова в добавка на обстоятелството, че към момента живее дружно с родителите си. Макар сега да не са дружно с втория си мъж, който тя избира по разсъдък, разпределят грижи и финанси за децата.

" За присъединяване ми във " Фермата ", както и в състезанието " Мисис България " той ме поддържа и сподели: " Ще е крепко! Изобщо да не ти пука какво ще кажат хората ". Докато първият ми мъж доста пиеше и биеше. Единственото хубаво нещо, останало ми от него, е щерка ми Вяра. " В селцето, наброяващо 809 индивида, тя отрасва и стартира да работи от 15-годишна възраст с банциг и наедно с мъжете сече дърва и гледа коне.

" Не ме е боязън от работа. Страх ме е да не остана без работа! ", споделя тя, предава " България през днешния ден ".

Фермерката, чиято звезда изгря в петия сезон на предаването, не харесва шарени и искрящи тоалети, обича черния цвят. За нея тази победа е ново начало и сега е доста щастлива. " Когато си затворен и си надалеч от работа, проблеми, пари, като че ли времето стопира и оценяваш значимите неща. В живота си човек от време на време прави дребни крачки, различен път - огромни. След " Фермата " аз направих голяма стъпка. Вече не се занимавам с дърводобив, а с направа на сувенири и бижута. Искам да покажа, че няма невъзможни неща! Човек в никакъв случай не би трябвало да се съмнява в себе си! ", прибавя победителката в риалитито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР