Разбира се, всички сме хора и нищо човешко не ни

...
Разбира се, всички сме хора и нищо човешко не ни
Коментари Харесай

5-те най-големи грешки, които мъжете допускат в леглото

Разбира се, всички сме хора и нищо човешко не ни е непознато. Затова постоянно позволяваме неточности, в това число в интимния живот. И мъжете, и дамите го вършим. Но заради обстоятелството, че дамите сме надалеч по-емоционални създания, грешките на мъжете в леглото ни нараняват доста повече, в сравнение с нашите - тях. И по този начин, специалистите по човешки взаимоотношения разкриват нещата, които дамите не могат да простят на мъжете в интимния живот.

Възмущението на мъжете за неналичието на интимно предпочитание у дамата

Много мъже - за жалост, в действителност са доста и това се потвърждава от статистиката, поясняват неналичието на интимно предпочитание у дамата като безчувственост, липса на интерес към акта и към колегата като цяло. Мъжете не са по този начин. Те " включват от раз ", когато стане дума за леглото и не могат да схванат за какво с дамите не е по този начин. Но, става известно, при дамите логиката на психиката и физиологията са доста по-сложни, господа и би трябвало да ни разберете!

За да може дамата да „ включи “, са нужни предварителни старания - основаване на подобаваща атмосфера и въодушевление, релаксация, любовна игра… Ако вашата обичана ви каже " не желая ", това не значи, че тя в действителност не желае фамилиарност. Тя просто не я желае сега, само че след няколко любовни игри ще е подготвена на всевъзможни полови подвизи. За страдание, както към този момент споменахме, малко на брой мъже в действителност схващат това. И оттова идват доста недоразумения…

Моментална офанзива от страна на мъжа

Това е една от най-честите аргументи дамите да симулират оргазъм. Мъжете се наскърбяват от този факт, само че би трябвало да знаят, че го предизвикат сами. Ако мъжът „ нападна “ неотложно и без любовна игра, дамата от време на време не споделя това, което мисли, т.е. - „ Не желая! “. Тя може да се съгласи поради колегата си, само че какъв брой наслаждение ще получи от това? В последна сметка, освен, че дамите би трябвало да се приготвят за действителния сексуален акт, само че те също по този начин изминават надалеч по-дълъг път до самия оргазъм, спрямо мъжете. Дори и да е основана обстановка, която прилича на любовна игра, мъжът нормално незабавно се насочва към гениталиите, вярвайки, че по този начин партньорката му ще се възбуди по-бързо. Но нежния пол има други потребности - целувки, обятия и докосвания, а не мигновена офанзива. Ето за какво на някои дами им е по-лесно просто да симулират наслаждение и да не се изясняват на някого, който надали ги разбере.

Фокусирането на мъжа върху личните му стремежи

Леглото не е място, където всеки би трябвало да мисли единствено за себе си. Само взаимното предпочитание и желанието за реализиране на по едно и също време наслаждение могат да създадат интимното прекарване в действителност необикновено и незабравимо. В противоположен случай става елементарна копулация, секс поради самия акт. И доста дами не са склонни да простят на мъжете сходен метод към интимността.

Разбира се, не всеки мъж ще се концентрира единствено върху себе си. А от тези, които наподобяват фокусирани единствено върху удоволствието си, множеството просто се опасяват да не се провалят в леглото. Затова боготворят положението на ерекция и се молят за еякулацията си, а не се концентрират върху женския оргазъм - за жалост....

Желанието на мъжа да имитира нещата от филмите за възрастни

Да опитате нещо ново и извънредно в интимността, изключително когато сте дружно отдавна - това, както се споделя, е скъпо! И няма нищо неприятно в него. Супер е, че ще научите някои нови пози, практики и умения от филмите за възрастни. Но напълно друго нещо е, когато мъжът има нереални упования във връзка с уменията на партньорката си. Обикновеният съкровен акт в домашно легло не го задоволява и той се стреми да повтаря рискови обстановки от обичаните си филми. Актът 2-3 пъти седмично не му е задоволителен и мъжът тормози жена си всеки ден. И в случай че тя не наподобява като гореща хубавица от екрана, това се смята за спомагателен минус. Срещат се разновидности, при които мъжът въобще не може да се възбуди, без да гледа горещи подиуми и това демонстрира ясна взаимозависимост към този вид филми. Това се квалифицира като отклоняване от нормите и не всяка жена би се съгласила да остане с подобен мъж.

Липса на прочувствена непосредственост

За всяка жена идеалният акт е с обичания мъж или с някой, към който изпитва благосклонност и приятни усеща. Актът в името на самия акт, само поради физическото задоволство е значим единствено за незначителна част от нежната половина на човечеството. За мъжа – назад, физиологичният съставен елемент на интимността е по-голям от прочувствения. Това води до доста проблеми, в това число и изброените към този момент. Ако има естетика и прочувствена връзка сред мъжа и дамата, не би трябвало да пораждат проблеми. Но неналичието на каквато и да е връзка мощно разстройва дамите, тъй като за тях удоволствието от интимността зависи не от гениталиите, а от мозъка!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР