Разбиха организирана престъпна група, набирала българи за просия в Швеция,

...
Разбиха организирана престъпна група, набирала българи за просия в Швеция,
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група в Плевенско, набирала българи за просия в Швеция

Разбиха проведена незаконна група, набирала българи за милостиня в Швеция, разкрита при профилирана акция в плевенското село Глава , оповестиха от полицията.

На 10 януари чиновници на бранш „ Борба с проведената престъпност “-Плевен,  отдел " Център - Север " при ГДБОП-МВР, взаимно със чиновници на секторите „ Специализирани тактически дейности “ и „ Базова научно - техническа лаборатория “ при ОД на Министерство на вътрешните работи са обезвредили тайфа, която провела и правила незаконна активност, обвързвана с набиране, превозване и следваща употреба, чрез насила на български жители за милостиня на територията на Швеция.

Установена е схемата, по която се осъществявали закононарушения. В хода на интервенцията под управлението на Окръжна прокуратура са осъществени -  претършуване и изземване на два адреса в село Глава.

Намерени и конфискувани са шест мобилни телефона, четири сим карти, описи с отразени парични суми, бележници, съдържащи данни за регистрирани парични суми от жертвите на трафика, както и документи, свързани с незаконната активност на лицата.

Задържане за период до 24 часа е арестувана 57-годишна жена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР