Разбиха група за международен трафик на наркотициСпециализираната прокуратура и ГДБОП

...
Разбиха група за международен трафик на наркотициСпециализираната прокуратура и ГДБОП
Коментари Харесай

Разбиха група за международен трафик на наркотици

Разбиха група за интернационален трафик на опиати
Специализираната прокуратура и ГДБОП разрушиха проведена група за интернационален трафик на опиати. Това съобщи на брифинг ръководителят на Специализираната прокуратура Даниела Начева, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Обвинени са 4 лица, които са арестувани за 72 часа. Сред тях има престъпно проявени.

Групата е набирала и финансирала лица, които да пътуват до Доминиканската република през Букурещ. Всяко „ муле “ гълтам сред 80 и 100 капсули. Престъпната група е превозена от летището в Букурещ до Стара Загора. По време на пътуването са отнемани телефоните. На всяко от мулетата е обезпечаван паспорт. За всяка поръчка е плащано 3000 -5000 лв.. Кокаинът е предопределен за българския пазар и Унгария.

По сигнала за канала се работи от края на предходната година, посочи шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов. Българските служители на реда са осведомени, че наши мулета придвижват до Доминиканската република кокаин през европейски летища.

На 15 септември едно от лицата погълнало капсулите и му прилошало в Португалия. Погълнало 99 капсули, което е към кг и половина.

По мотив интервенцията против незаконно произвеждане на цигари в някогашния ресторант „ Кошарите “ през предходната седмица проверяват 9 лица, 6 от които са осигурявали финансирането, наемали са постройките и оборудванията. Разрити са 40 тона незаконен тютюн или 50000 кутии цигари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР