Районният съд във Варна осъди 48-годишeн мъж за блудствени действия

...
Районният съд във Варна осъди 48-годишeн мъж за блудствени действия
Коментари Харесай

Изверг, блудствал системно с дъщеря си във Варна, се размина със затвора

Районният съд във Варна осъди 48-годишeн мъж за блудствени дейности по отношение на личната му щерка. 

Подсъдимият бе приет за отговорен, че при продължавано закононарушение в интервала от лятото на 2016 година до 4 август 2017 година извършил  блудствени дейности във връзка с малолетната си щерка.

Потърпевшото момиче живеело дружно с родителите си на квартира във Варна, като било напълно финансово подвластно от татко си. Няколкократно през този интервал подсъдимият, посредством приложимост на мощ и употребявайки ситуацията на взаимозависимост и контрол сред родител и дете, направил дейности с цел  възбуденост и угаждане на полово предпочитание, без съвкупление. Блудствените дейности се изразявали в опипване, целуване, прегръщане и триене по тялото и в региона на половите органи.  

Пострадалото малолетно момиче  се оплакало от протичащото се в началото пред свои приятелки и фамилна позната, а след това единствено решило да алармира полицията.

48-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало. За осъщественото закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателния кодекс той бе наказан на 2  години отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 4 години. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР