Районният съд в Сливен постанови мярка парична гаранция от 1500

...
Районният съд в Сливен постанови мярка парична гаранция от 1500
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста мъж, обвинен в домашно насилие

Районният съд в Сливен постанови мярка " парична гаранция " от 1500 лв. по отношение на мъж, упрекнат в домашно принуждение. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Районната прокуратура Катя Стаменова. Прокуратурата изиска на съвещание през днешния ден той да бъде арестуван под стража.

Мъжът с букви Й.С.  е упрекнат за това, че при изискванията на домашно принуждение е предизвикал лека телесна щета на брачната половинка си. От полицията оповестиха, че закононарушението е осъществено на 1 декември в Сливен. 45-годишният мъж е отведен в Районното ръководство на полицията в Сливен и арестуван за 24 часа. На дамата е обезпечена правна помощ.

По време на следствието е открито, че обвиненият и потърпевшата са в развой на бракоразвод. Телесното увреждане е породено във входа пред жилищната кооперация, където живее потърпевшата. Тя е освидетелствана от правосъден доктор, като в заключението на вещото лице е посочено, че на дамата е породено краткотрайно разстройство на здравето, което не е рисково за живота.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР