Районният съд в Монтана осъди на пробация и обществено порицание

...
Районният съд в Монтана осъди на пробация и обществено порицание
Коментари Харесай

Мъж преби учителка на улицата в село Владимирово

Районният съд в Монтана осъди на пробация и публично неодобрение 37-годишния П.И.М. от село Владимирово, който предизвикал телесна щета на учителка при разпра с нея и крещял в коридора на учебното заведение, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

На 1 март 2020 година П.И.М. влезнал в коридора на учебно заведение " Владимир Минчев " в село Владимирово и почнал да крещи на учителката по математика и информатика, която преподавала на деца от пети клас. След като бил изведен от защитата на учебното заведение той отправил закани. Малко по-късно същия ден П.И.М. причакал на улицата в селото същата учителка, нападнал я, нанесъл ѝ удари с крайник и пестник, като по този метод ѝ предизвикал лека телесна щета.

Пред съда нападателят се признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата за наказване пробация и публично неодобрение. В продължение на шест месеца той ще би трябвало да се среща с пробационен чиновник два пъти седмично, а публичното неодобрение ще бъде изпълнено посредством публикация на стената на кметството в село Владимирово.

Присъдата е дефинитивна и не предстои на обжалване, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР