Районният съд в Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода“ за

...
Районният съд в Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

Каналджия от Перник се призна за виновен. Ще търпи условно наказание

Районният съд в Кюстендил наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 4 години, както и „ санкция “ в размер на 5 000 лева във връзка с българския жител Г. М., който се призна за отговорен в транспорт на бежанци.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 659

Съдът утвърди съглашението, реализирано сред Районната прокуратура и отбраната на обвинения, като анулира взетата във връзка с него мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Това оповестиха от съда, представени от Българска телеграфна агенция.

29-годишният Г. М. от област Перник се е призна за отговорен в това, че на 1 септември, в землището на с. Горни Кортен, Община Трекляно, на към 1 000 м от 420 гранична пирамида, обозначаваща държавната граница с Република Сърбия, за да набави за себе си имотна полза, незаконно е превозвал и подпомагал чужденци - 14 жители на Афганистан.

Превозваните чужденци са жители на трета страна и са се намирали на територията на Република България, в нарушаване на изискванията за престой и престояване, като действието е осъществено посредством потребление на ръководеното от него моторно транспортно средство – микробус „ Форд “.

Определението на съда е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР