Районният съд в Бургас остави в ареста 18-годишния Янко Йорданов,

...
Районният съд в Бургас остави в ареста 18-годишния Янко Йорданов,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 18-годишния, катастрофирал с краден ТИР в Бургас, вижте кадри от инцидента

Районният съд в Бургас остави в ареста 18-годишния Янко Йорданов, който открадна ТИР и катастрофира с него. Младежът няма брошура.

Младежът се прекатурна на огромно кръстовище в града през нощта на 9 декември.

По-рано през днешния ден Районната прокуратура внесе искане за налагане на най-тежката мярка за задържане "постоянен арест ".

18-годишният юноша е упрекнат за това, че незаконно е лишил непознато моторно транспортно средство – товарен автомобил, влекач с прикачено към него полуремарке, с желание да го употребява. Обвиняемият не участва на правосъдното съвещание, а се включи посредством видеовръзка от ареста. Той изиска да бъде освободен.

От прокуратурата прецизираха, че младежът не е изказал страдание за стореното.

По време на следствието е открито, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от комерсиално сдружение в Бургас. Камионът е лишен посредством потребление на контактен ключ. Обвиняемият, който е недееспособен лидер, е подкарал транспортното средство, преминавайки по голям брой улици в града. Янко не е спял при подаден сигнал с палка от полицейски чиновник, което е провокирало преследването му с полицейски коли. Обвиняемият е позволил независимо пътно произшествие, след което е арестуван от полицейските чиновници.

Определението на Районен съд Бургас предстои на обжалване пред окръжни магистрати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР