Районният съд в Бургас е освободил под гаранция Яни Димитров,

...
Районният съд в Бургас е освободил под гаранция Яни Димитров,
Коментари Харесай

Пуснаха един от главорезите, виновен за кървавото меле в "Дежа вю"

Районният съд в Бургас е освободил под гаранция Яни Димитров, задържан за багра в дискотека „ Дежа вю ”, пише бургаският районен уебсайт flagman.bg. Магистратите са оценели свободата на 22-годишния бургазлия на 1000 лв..

Както БЛИЦ по-рано заяви, кърваво меле е станало в една от най-култовите бургаски нощни заведения. След мелето четирима душа бяха арестувани. Сред закопчаните е и страшилището Илко Паскалев.

В същото време стана ясно, че през днешния ден следва да се изгледа видеозаписа от дискотеката – едно от главните доказателства по делото. Кадрите ще покажат съпричастността на всеки един от арестуваните към побоя над 38-годишния охранител.

Добрата вест за прокуратурата е, че записът е съхранен, тъй като нормална процедура е при други сходни случаи лентата да изчезва внезапно.

Дискотека " Дежа вю " е благосъстоятелност на предприемача Кристиян Киров, който ръководи огромен бизнес, а ползите му са от стопанисване на плажове през атракционни в Слънчев бряг до погребална организация.

По досъдебното произвеждане до този миг е свършена голям по размер работа – разпитани са очевидци, осъществено е разпознаването, следва да се уточняват обвинявания против четиримата задържани.

Пострадалият охранител към момента е в болница и се лекува от раните си. Става въпрос за наедрял мъж със крепко телосложение, който очевидно много е бил млатен, с цел да не може да излезе от болничната стая трети ден.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР