Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе доклад по

...
Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе доклад по
Коментари Харесай

Районният прокурор на Пловдив изнесе доклад на международна конференция по сигурността

Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе отчет по време на интернационалната конференция „ Изкуственият разсъдък в областта на сигурността – преимущества и закани “, проведена от Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, гр. Пловдив. Форумът се организира в петък, а в него участваха изтъкнати учени от България и чужбина.

Докладът на Чавдар Грошев, който е лекар по право, е бил на тематика „ Запазване на местопроизшествието и ролята му за следствието в досъдебната фаза на наказателния развой “. Написан е в съавторство с Д. Попов, чиновник в Апелативна прокуратура-Пловдив.

Прокурор Грошев е създател на поредност от изявления в областта на наказателноправните науки в български и задгранични издания. 

„ Форумът беше извънредно потребен предвид на актуалните провокации в областта на сигурността “, сподели прокурор Грошев. Той е учител по правни науки във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, чийто президент проф. Георги Манолов е бил ръководител на комитета за образуване на конференцията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР