Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение за хулиганство на

...
Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение за хулиганство на
Коментари Харесай

Синът на Долорес Арсенова с обвинение за хулуганство на пътя

Районната прокуратура в София е повдигнала обвиняване за безчинство на сина на някогашния екоминистър Долорес Арсенова - Калоян, както и на негов съизвършител. Този път Калоян е налетял на колата на съдийка от Касационния съд.
Инцидентът е станал към 09.40 часа на 22 септември, на кръстовището на ул. " Иваница Станчев " и Панорамен път в столицата, оповестяват от районната прокуратура.

Според обвиняването Калоян Арсенов (33) провокирал с автомобила си (по неофициална информация - " Porsche " ) другите водачи да го изпреварят, а по-късно ги засичал, спирал и потеглял на зелена светлина, обиждал и псувал. След като един от водачите му направил забележка, Арсов слязъл от колата си и му нанесъл няколко удари в главата и тялото.

В същото време спътникът на Арсенов - Д. Андреев, на 33 години, забелязал, че дамата на бития ги снима с мобилния си телефон. Вбесен, той отишъл до нея, изтръгнал апарата от ръцете й и го хвърлил зад ограда. Телефонът обаче не се е счупил, конфискуван е от проверяващите и ще бъде направена техническа експертиза, с цел да се откри непокътнат ли е запис от случилото се.

За неприятен шанс на Калоян, в другата кола се возили съдийка от Върховния касационен съд и брачният партньор ѝ. От прокуратурата прецизираха, че на Калоян Арсенов е повдигнато обвиняване за безчинство по време на ръководство на моторно транспортно средство. След случая той не е бил открит на адреса си, където е издирван от служители на реда, с цел да бъде арестуван. На другия ден обаче се явил в районното ръководство. Съучастникът му е бил арестуван за 24 часа незабавно след случая. И двамата са пуснати с най-леката мярка за неотклонение - подписка, тъй като не са осъждани.

Миналата година Калоян Арсенов още веднъж влезе в престъпните летописи, откакто дружно със сина на наказания за ликвидиране Злати Златев-Златистия стреляха безсистемно в заведение, а един от патроните се заби в жилището на младо семейство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР