Районната прокуратура в Несебър повдигна обвинение и задържа до 48

...
Районната прокуратура в Несебър повдигна обвинение и задържа до 48
Коментари Харесай

Лоши новини за Мане Шефа, спипан с дрога на Слънчев бряг и близък с наркобоса Стефан Бонев-Сако

Районната прокуратура в Несебър повдигна обвиняване и задържа до 48 часа Бане Методиев, оповестиха от държавното обвиняване.
Методиев е прочут на полицията и е арестуван и осъждан, а в крими средите е прочут като Мане Шефа. Още преди години в общественото пространство се появиха клюки, че Шефа е човек на спрягания за наркобос Стефан Бонев-Сако.
Методиев е от София, само че е употребявал сезона, с цел да продава на летовници по морето, в лъскавия курорт Слънчев бряг, където точно е и бил закопчан със 7 грама кокаин и над 20 грама канабис. Полицейската акция го е застигнала в апартамент в хотел „ Карамел “.
От регионалната полиция оповестиха, че в хода на извършеното до актуалният миг следствие, по досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства, сочещи, че Мане Шефа е притежателят на дрогата.
С разпореждане от 31 юли 2018г. му е повдигнато обвиняване по член 354а от Наказателния кодекс. За това тежко съзнателно закононарушение е планувано наказване от 1 до 6 години „ отнемане от независимост “ и санкция от 2000 лева до 10 000 лева
Обвиняемият няма непрекъснат адрес на територията на Община Несебър, осъждан е и е налице действителна заплаха да се укрие, решиха от прокуратурата в Несебър и по тази причина са постановили задържане за период до 48 часа, с цел да са сигурни, че ще се яви пред съда, когато обвинителите му изискат непрекъснато „ задържане под стража “.
Още преди последния му арест, против Мане Шефа се води следствие на изнудване и малтретиране на проститутки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР