Районната прокуратура в Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районната прокуратура в Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Съдят мъж, тормозил майка си и заплашвал баба си с убийство

Районната прокуратура в Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против мъж, притеглен към наказателна отговорност за несъблюдение на издадена ограничаваща заповед за отбрана от домашното принуждение.

Обвиняемият живеел в дома на родителите си в Берковица. Не работел, постоянно употребявал алкохол и устройвал кавги на околните си при отводите им да му дават пари.

Важно е някой да те разбере и да ти подаде ръка, споделя Христина Зарева в цифровата поредност " Жените на България "

Мъжът упражнявал систематичен тормоз по отношение на баба си и майка си. Въпреки осъждането му за несъблюдение на издадената ограничаваща заповед, той траял да я нарушава. Няколкократно доближавал жилището на баба си, блъскал и ритал вратата, заплашвал я с ликвидиране. Хвърлил мраморна плоча върху терасата на етажа, населяван от старата жена, която се разрушила в краката ѝ.

За случилото се бил подаден сигнал до органите на реда.

2700 са потърсили помощ от „ Асоциация Анимус “

В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане мъжът не се е признал за отговорен, отрекъл е откритите по делото обстоятелства и условия, касаещи дейностите му.

Престъплението е осъществено от обвинения в изпитателния период по последната неоправдателна присъда по отношение на него, влезнала в действие през м. ноември 2022 година

Предстои делото да продължи в съда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР