Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж,

...
Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж,
Коментари Харесай

Мъж сряза гумите на коли на НАП и полицията

Районната прокуратура в Добрич притегли към наказателна отговорност 40-годишен мъж, срязал гумите на два служебни автомобила - полицейски и на Националната организация по приходите (НАП), оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна. Обвиняемият К.К. от село Горна Литница, община Павликени, е арестуван за период до 72 часа.

Мъжът се промъкнал до служебните коли в нощта на 16 против 17 юли 2022 година, когато при профилирана интервенция в Добрич чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и на Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите проверявали нощно заведение. Мъжът срязал гумите на две от служебните коли.

Той бил заловен на мястото на престъплението от полицейски чиновник, който забелязал придвижването към колите. К.К. е бил арестуван незабавно.

При първичните диалози мъжът е признал, че има проблеми с Национална агенция за приходите и това го предиздвикало да повреди собствеността на организацията. Предстои да се извърши преценка дали да бъде пожелан от съда непрекъснат арест за обвинения, допълват от Апелативната прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР