Районна прокуратура-Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по

...
Районна прокуратура-Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по
Коментари Харесай

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годишен мъж е привлечен към наказателна отговорност

Районна прокуратура-Разград управлява досъдебно произвеждане за нанесена телесна щета по хулигански подбуди. 24-годишен мъж е притегли към наказателна отговорност за закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12 от Наказателен кодекс. Макар че не е осъждан, той е прочут на органите на реда.
 
Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал собствен прочут на улица в село Острово, област Разград. Между двамата зародил вербален спор и И.А. нападнал 57-годишния си конкурент, като му нанесъл голям брой удари по тялото и главата с ръце и крайници. Оставил го да лежи на земята и си тръгнал.
 
На идващия ден сутринта, потърпевшият бил видян от поданици на селото и неотложно бил подаден сигнал на тел. 112. 57-годишният мъж бил отведен в болнично заведение, където било открито, че има 7 счупени ребра и фрактура на костици на носа. Настанен е за лекуване, като положението му се приема за рисково за живота.
 
В хода на почналото следствие е открита съпричастността на 24-годишния И.А. Той е притеглен като обвинен за случилото се и арестуван за период до 72 часа. Днес Районен съд-Разград дефинира И.А. да търпи мярка за неотклонение " домакински арест ", следен с електронно устройство. Определението предстои на митинг и обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР