Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за нарушаване правилата за движение

...
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за нарушаване правилата за движение
Коментари Харесай

Прокуратурата проговори за блъснатата майка в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за нарушение разпоредбите за придвижване при ръководство на моторно транспортно средство и причиняване по несъобразителност на две междинни телесни повреди на 34-годишна жена, като действието е на пешеходна пътека – закононарушение по член 343 ал.3 във вр. ал.1 писмен знак " Б “, пр.2 във вр. член 342 ал.1 прочие 3 от Наказателния кодекс.

На 18 октомври 2018 година, към 12,10  часа, е бил подаден сигнал на тел. 112, че в  Пловдив, на кръстовището сред ул. " Съединение “ и ул. " Недялка Шилева “, рейс от градския превоз, ръководен от 47-годишен лидер, при ляв завой, е блъснал на пешеходна пътека 34-годишна жена, бутаща бебешка количка с дете. Вследствие на зародилото произшествие на потърпевшата са породени фрактури и контузии по тялото, като тя е настанена в болница за лекуване. Не са установени пострадвания по детето.  

По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив. Към момента се обясняват събитията по случая. Извършени са оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначена е автотехническа експертиза и други, които да открият с акуратност механизма на настъпване на пътнотранспортното произшествие. 47-годишният лидер е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Той не е осъждан. Тестовете с техническо средство за алкохол и наркотични субстанции са негативни. Срокът за следствието е двумесечен.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР