Районна прокуратура – Пазарджик разпореди проверка за действията на полицейски

...
Районна прокуратура – Пазарджик разпореди проверка за действията на полицейски
Коментари Харесай

Проверяват и полицаи за екшъна в центъра на Панагюрище

Районна прокуратура – Пазарджик разпореди инспекция за дейностите на полицейски чиновници при издирването на 21-годишния водач, предизвикал злополука в гр. Панагюрище и се укрил

Днес, 31 март 2021 година, Районна прокуратура-Пазарджик разпореди да бъде осъществена инспекция за дейностите на полицейските чиновници от РУ-Панагюрище по отношение на издирването и установяването на 21-годишния И.Б.. предизвикал злополука в гр. Панагюрище и се укрил.

Дадени са инструкции да се снемат пояснения от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, посетили произшествието, присъединили се в издирването на причинителя и техните дейности за определяне на местонахождението му. Проверката ще бъде осъществена от отдел „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи.

Установено е, че на 30 март 2021 г,. към 2 часа, в гр. Панагюрище, И.Б. предизвикал злополука с управлявания от него лек автомобил, марка „ Субару “, като блъснал три автомобила, врязал се във витринно стъкло на магазин и офис. Водачът напуснал местопроизшествието и се укрил. Няколко часа по-късно автомобилът му е бил открит зарязан край близкото село Панагюрски колонии. Започнало е търсене на И.Б., който е открит и арестуван.

Досъдебното произвеждане за пътното произшествие ще бъде взето под специфичен контрол от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

31 март 2021 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР