Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

37-годишен изнасили два пъти за една нощ 17-годишната си дъщеря

Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против К.И. (на 37 години) за осъществено от него закононарушение по член 152, алинея 2, т. 1 и 2, вр. алинея 1, т. 2 от Наказателен кодекс.

Около 02:20 ч. на 03.09.2019 година в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Лом постъпил сигнал от майка на малолетно момиче за обезчестяване на детето от личния й татко. В хода на следствието е било открито, че причинителят на незаконното действие е К.И. На 02.09.2019 година обвиненият И., откакто използвал алкохол, изгонил от вкъщи дамата, с която живеел на фамилни начала, като й отправил закани за разпра. По-късно вечерта почерпката траяла в двора пред къщата му с присъединяване на приятелите му. В един миг обвиненият станал от масата и отишъл до прозореца на стаята, в която спели децата и почукал. Казал на седемнадесетгодишната си щерка да отиде в друга стаята, в противоположен случай „ ще й разбие мозъка “.

Мъж изнасили родната си щерка във Варна, тя опита да се самоубие

Под въздействие на уплахата, момичето му се подчинило. Тогава обвиненият К.И. осъществил принудителен сексуален акт с детето си. Веднага по-късно той се върнал при приятелите си. За известно време мъжката компания отишла да играе на покер-автомати. На връщане И. още веднъж извикал потърпевшата, която се пробвала да се опълчи на татко си, само че той я заплашил с побой и наново я изнасилил.

Предстои наказателното произвеждане против К.И., който има предишни осъждания, да продължи в съда, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР