Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем М.К., на 27 г., за

...
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем М.К., на 27 г., за
Коментари Харесай

Пиян 27-годишен мъж удари полицай в Хасково

Районна прокуратура-Хасково притегли като обвинен М.К., на 27 година, за това, че на 20.02.2019 година, в гр. Хасково, предизвикал на полицейски орган – старши служител на реда при ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково, лека телесна щета, представляваща разстройство на здравето, отвън случаите на член 128 и член 129 от Наказателен кодекс, изразяваща се в травма на главата, оток, кръвонасядане, охлузване на лицето, при осъществяване на службата му - закононарушение по член 131 алинея 2 т. 3 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на 20.02.2019 година, в гр. Хасково, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като обиждал двама полицейски чиновници с думите: „ Мишки, изчезвайте “, „ Ще ви изкарам червата “ и други, като действието по своето наличие се отличава с изключителна смелост - закононарушение по член 325 алинея 2 предл. последно вр. алинея 1 от Наказателния кодекс

До момента е открито, че на 20.02.2019 година, в гр.Хасково, е получен сигнал за скандал в жилище, като там били изпратени чиновници на районно управление (на МВР) на МВР-Хасково. Полицаите открили, че в дома се намират М.К. и 33-годишна жена. Обвиняемият бил в нетрезво положение, отправил обиди към пристигналите на място служители на реда и се държал нападателно при полицейската инспекция. При воденето му към патрулния автомобил, мъжът траял да буйства, като блъснал един от служителите на реда. По случая е било формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР