Районна прокуратура - Бургас внесе в съд искане за изменение

...
Районна прокуратура - Бургас внесе в съд искане за изменение
Коментари Харесай

Прокуратурата иска задържане под стража за бившия военен Ангел, който наруши домашния си арест с безумно оправдание

Районна прокуратура - Бургас внесе в съд искане за изменение на мярка за неотклонение " домакински арест " в " задържане под стража " на Ангел Г. (на 56 година от гр. Бургас, само че живущ в с. Равнец). 
Той е обвиняем за това, че в интервала от към 07.40 ч. на 19.12.2016г. до към 22.00 ч. на 10.03.2017г. в гр. Бургас, в кв. " Долно Езерово ", в изискванията на продължавано закононарушение, се заканвал на жена, с закононарушение срещу нейната персона (с убийство).
На 19.12.2016г., към 07.40 ч. в гр. Бургас, в кв. " Долно Езерово ", за заканил с ликвидиране на А.А., посредством отправяне на имитация " Ще те убия, ще те унищожа ", като тази имитация била съпроводена с обиди към дамата, и това заканване е могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. На същия ден, само че 90 минути по- късно, на същото място, направил същото действие.
На 10.03.2017г.,около 22.00ч. на горепосоченото място се заканил с ликвидиране на А.А., посредством отправяне на репликите: " Ще Ви запаля!, Ще Ви заколя!, Ще Ви отрежа главата! Ще те убия!, Ще те унищожа! Или ще бъдеш моя или на николко няма да бъдеш! " 
Ангел Г. е упрекнат и за това, че на 24.11.2017г. в гр. Бургас, в Северна промишлена зона, на ул. " Одрин ", направил опит да принуди А.А. да извърши нещо, обратно на нейната воля, а точно да тръгне с него, като използвал за това мощ, изразяващата се в улавяне на потърпевшата за дясната ръка, нанасяне на юмручен удар в дясното рамо на дамата и дърпане на същата обратно на нейната воля към автомобил и отправяне на обиди и реплики като " Дай си чантата и телефона! Ти за какво пускаш тъжби против мене! Ти ще бъдеш моя когато желая! Тръгвай с мен! ", като действието не е довършено заради независещи от дееца аргументи, а точно интервенция на жители, които се притекли на помощ на потърпевшата.
Припомняме, че Окръжен съд - Бургас дефинира мярка за неотклонение " домакински арест " по отношение на Ангел Г. на 01.12.2017 година
Обвиняемият е бил арестуван през вчерашния ден (на 07.12.2017 г.), отвън неговия дом, в обществена постройка, намираща се в централната градска част на Бургас, при чудесно осъществена работа от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в града.
Този и други обстоятелства стимулират прокурора да изиска изменение на избраната мярка за неотклонение в по - тежка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР