Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Сандански, привлече в

...
Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Сандански, привлече в
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска постоянна мярка за задържане на полицая от Сандански К. Попов, запашвал бившата си съпруга с убийство

Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Сандански, притегли в качеството на обвинен служителя на реда от ПУ на Министерство на вътрешните работи Костадин Попов (на 44 години) по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс – закана с ликвидиране.

На този стадий от следствието е открито, че на 03. 08. 2023 година в комплекс в с. Балдево, община Гърмен Костадин Попов отправил закани с ликвидиране по отношение на някогашната си брачна половинка И. И. Деянието е осъществено при изискванията на домашно принуждение и е могло да провокира състоятелен боязън за реализирането му у потърпевшите майка и щерка.

С разпореждане на прокурор обвиненият Попов, е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка а неотклонение „ задържане под стража “. Както Struma.com заяви преди всички, завчера Попов, който бил на отмора с 2 те си деца направил вманиачен скандал в компекс в село Балдево. Пиян, той обиждал децата си, вдигнал скандал на личния състав,което наложило намесата на полицията. Бившата му брачна половинка пристигнала да вземе децата и последвал вманиачен гнет и закани за живота и. Това не е първото нарушение на Попов, по тази причина този път,вероятно ще бъде освободен от системата на Министерство на вътрешните работи след привършване на дисциплинарната инспекция против него.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР