Райони около столицата на Южна Корея забраниха днес събирания на

...
Райони около столицата на Южна Корея забраниха днес събирания на
Коментари Харесай

Южна Корея отново затяга мерки срещу коронавируса

Райони към столицата на Южна Корея не разрешиха през днешния ден събирания на огромни групи хора, а управляващите приканиха богомолците и някои обществени служащи да заобикалят скупчване на хора, защото броят на новите случаи на ковид още веднъж се усили, съобщи Асошиейтед прес.

В гъстонаселената градска зона на Сеул са открити 37 от новите 38 случаи на болестта, оповестиха корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите.

Стотици от последните случаи на ковид са били свързани с работни пространства, в това число колцентрове и огромен склад, благосъстоятелност на локалния колос в електронната търговия " Купанг ". Според управляващите, там не са били въведени съответни ограничения за попречване на болестта и не е била спазвана обществената отдалеченост сред служащите.

Най-малко 20 случаи са свързани с църкви към Сеул.

Пристанищният град Инчон, западно от Сеул, забрани събиранията в към 4200 църкви и други религиозни здания. Провинция Кьонги, която се намира към столицата, издаде административно предписание за затваряне на хранилища, погребални домове и зали за сватбени тържества.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР