Районен съд - Пловдив взе мярка за неотклонение задържане под

...
Районен съд - Пловдив взе мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Бабаитът Цветан, бил бременна и приятеля й на "Тракия", го чакат тежки дни

Районен съд - Пловдив взе мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с Цветан Петров, упрекнат за зверския побой на автомагистрала " Тракия ", който дружно с брат си нанесоха на бременна и приятеля й. Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Срещу него са повдигнати обвинявания за осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е осъществено при ръководене на моторно транспортно средство на автомагистрала " Тракия " и за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Съдът реши, че макар ранната фаза на следствие по делото са приобщени гласни и писмени доказателства, съгласно които да се направи обосновано съмнение, че Цветан е направил закононарушенията, в които е упрекнат.

Касае се за умишлени закононарушения от общ темперамент, за които в Наказателен кодекс се планува наказване " отнемане от независимост ".

Съдът реши, че Цветан е лице с висока социална заплаха и има заплаха да извърши ново закононарушение, да се укрие или да не бъде открит на посочените от него адреси, в случай че по отношение на него бъде избрана по-лека мярка.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд - Пловдив.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР