Районен съд - Бургас отложи дело срещу бизнесмена Станимир Рагевски,

...
Районен съд - Бургас отложи дело срещу бизнесмена Станимир Рагевски,
Коментари Харесай

Отложиха дело срещу серийния убиец Рагевски

Районен съд - Бургас отсрочи дело против предприемача Станимир Рагевски, който е зад решетките с тежки обвинявания - за убийството на брокерката Теодора Бахлова и строителя Юмер, както и по дело за вещно укривателство и документни закононарушения.

Заседанието по второто дело започва в понеделник, само че съдът не му даде ход, защото адвокатката на обвинения - Ваня Радиева била на курорт, отвън страната до понеделник, и не е съумяла да се запознае с материалите и приготви отбраната. Следващото разпоредително съвещание ще се състои на 4 ноември от 10:00 часа. В коридорите на съда незабавно, се заприказва, че Радиева е доста близка на Рагевски и надали би си разрешила да се пече по чужбински плажове, вместо да се готви по делото, само че претекстът в последна сметка бе почетен от магистратите.

Обвинението по това дело против Рагевски е, че дружно с авера си Христо Ж. са придобили и укрили непознати движими движимости - първокласни коли, в интервала от август 2014 година до 09 май 2016 година в морския град. Колите били на обща стойност 92 000 лв..

В интервала от 29 септември 2014 година до 29 януари 2016 година, е направил измами в бранш „ Пътна полиция “ към ОДМВР-Бургас, обясниха проверяващи. Бизнесменът умишлено се е употребил от неистинен частни документи пред систематични оператори в група „ регистрация и доклад на пътните транспортни средства и притежателите им “. Рагевски е осъществявал контракт за покупко-продажба на МПС и заявления, на леки коли „ Нисан “ и “Инфинити”, за регистрирането им в КАТ.

Станимир Рагевски бе дипломиран от прокурор Йовита Григорова като " сериен палач ". Първото обвиняване против него е за това, че е прострелял с револвер брокерката и след това по същия метод ликвидирал Юмер Мехмед. Версията за убийствата е, че двамата желали от него пари и парцели, с цел да прикрият " мръсни секрети ".

Потресаващите дейности траяли с това, че телата на жертвите са били разчленени и укрити в шахти в центъра, гробището и край Бургас - нещо, за което на Рагевски оказал помощ авера му Деян Дичев - Готвача.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР