Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Условна присъда за подсъдим откраднал фотоволтаични панели от сграда на Дирекция „Социално подпомагане“

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години, във връзка с обвинен в незаконно лишаване на непознати движими движимости: 36 фотоволтаични панела, на обща стойност 13 536.00 лева, от покрив на постройка на Дирекция „ Социално подкрепяне “ - Кюстендил.

Обвиняемият К. С. / неосъждан, от гр. Кюстендил / се признава за ВИНОВЕН за това, че на 10.05.2023 година в гр. Кюстендил, за времето от 02:06 ч. до 04:30 ч., от покрив на постройка на Дирекция „ Социално подкрепяне “ - Кюстендил, в изискванията на продължавано закононарушение по смисъла на чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс, в съучастничество с неустановено по делото лице, посредством потребление на МПС - лек автомобил, е лишил непознати движими движимости: 36 фотоволтаични панела, на обща стойност 13 536.00 лева, без ничие единодушие с желанието незаконно да ги присвои.

Насените имуществени вреди от закононарушението са възобновени.

Одобреното съглашение има последствията на влезнала в законна мощ присъда. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР