Районен съд – Дупница одобри споразумение и определи наказание от

...
Районен съд – Дупница одобри споразумение и определи наказание от
Коментари Харесай

8 месеца затвор за извършител на кражба

Районен съд – Дупница утвърди съглашение и дефинира наказване от 8 месеца отнемане от независимост за подсъдимия Валери Б., при първичен „ непоколебим ” режим на изтърпяване.

33 – годишният дупничанин се призна за отговорен в това, че на 22.03.2022 год., от магазин за лов и лов на риба в гр. Дупница, е лишил непознати движими движимости – дамско портмоне и в него сумата от 55 лева, персонална карта, удостоверение за ръководство на МПС, ваучър за лек автомобил, удостоверение за регистрация на лек автомобил, дебитна карта, карта за извършване на покупки в хранителен магазин, ваучери на стойност 28, 50 лева или движимости на обща стойност 102, 50 лева, от владението на собственичката, без нейно единодушие, с желание незаконно да го присвои, като действието е осъществено при изискванията на рисков рецидив по смисъла Наказателен кодекс.

Вещите са върнати на притежателя. Подсъдимият ще заплати по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил направените по делото.

Районен съд – Дупница приспада времето, през което подсъдимия е би с мярка „ Задържане под стража “, от 22.03.2022 година, до датата на утвърденото съглашение.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Районен съд – Дупница наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца и „ санкция “ в размер на 500 лева, във връзка с 33- годишен дупничанин, който се призна за отговорен в ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции. Престъплението е открито при инспекция в гр. Дупница на 05.04.2022 година Ив. С. е осъждан. Той ще изтърпи и наказване „ отнемане от право да ръководи МПС “ за период от 10 месеца. Определението, с което съдът е одобрил съглашението реализирано сред прокуратурата и отбраната на подсъдимия е дефинитивно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР