Районен съд – Дупница наложи наказание лишаване от свобода“ за

...
Районен съд – Дупница наложи наказание лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

Удължиха с 6 месеца присъдата на петричанин, заловен с дрога в  затворническото общежитие в Самораново 

Районен съд – Дупница наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от шест месеца, което да се изтърпи при първичен „ непоколебим “ режим, във връзка с обвиняем, който се призна за отговорен в държане на марихуана в затворническото общежитие в Самораново. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната.
Обвиняемият П. Ч. / на 25 година от гр. Петрич /, сега излежаващ наказване „ отнемане от независимост “ в ЗООТ – Самораново, се признава за отговорен в това, че: На 25. 01. 2024 година, към 21. 30 часа в затворническо общежитие от открит вид /ЗООТ/ - Самораново, без съответно позволение е държал високорискови наркотични субстанции - суха листна маса коноп / марихуана /, разпределена в 20 обекта, с общо тегло на наркотичните субстанции 3, 33 гр., на обща стойност 66, 60 лева – закононарушение по член 354а, алинея 3, прочие 2, т. 1 от Наказателен кодекс.
Обвиняемият П. Ч. ще заплати и направените по делото разходи в размер на 946. 30 лева за направената физико - химическа експертиза, по сметка на ОД на МВР-Кюстендил.
Определението на Районен съд – Дупница, с което на подсъдимия П. Ч. е наложено дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР