Район Средец продължава с поредицата от отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци

...
Район Средец продължава с поредицата от отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци
Коментари Харесай

Димитър Коцев - Шошо и Яна Борисова в среща-беседа с публиката

Район " Средец " продължава с поредицата от отворени срещи-беседи сред артисти/интелектуалци и публиката, в които ще имаме опцията да беседваме между тях намерено, свободно и другарски, да обменим хрумвания, сила и " ноу-хау " за изкуството, живота, света и каквото още желаеме, и можем да си позволим, или в резюме казано - за всичко.
На 07.07.22 година (четвъртък), от 19:00 ч., в НЧ " Славянска сказка - 1880), ще се състои седемнадесетото събитие от поредицата.
Наши посетители ще бъдат Димитър Коцев - Шошо и Яна Борисова, оповестяват уредниците.

Водещ на беседата ще бъде Емил Стефанов, а входът е свободен.

Събитието се реализира с общителното подпомагане на НЧ „ Славянска сказка 1880 “ и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2022 година

Димитър Коцев-Шошо е публицист, преводач, продуцент, сценарист и режисьор. Носител на премията за дебют Националния фестивал на киното във Варна през 1995 за късометражния “Отражение”. Продуцент, сценарист и режисьор на пълнометражните филми “Лора от заран до вечер” и “Маймуна” (Награда на публиката, София Филм Фест 2016), както и на редица телевизионни сериали, измежду които “Четвърта власт” (Награди за Най-добър сюжет и Най-добър сериал на Филмовата академия). Автор на романите “Лора от заран до вечер” и “Скарида”.

Яна Борисова е публицист, драматург и сценарист. Най-известните ѝ драматургични текстове са " Малка пиеса за детска стая ", " Приятнострашно ", " Хората от Оз " и " За теб ", които се играят към този момент повече от 10 години.
Многократен притежател на премиите " Икар " и " Аскеер ", Наградата на самостоятелната рецензия, Наградата за камерна пиеса, премията " Златно перо ", премията " Нова европейска драма " и други
Номинирана е за редица европейски оценки за драматургия и литература и взе участие в най-значимите театрални фестивали в Европа.
Към дългия лист с нейни творби са и " Морето след теб ", " Господин нощ ", " Интервюто ", " Тихи невидими хора ". " За Любовта и всичко останало ", както и поредност театрални творби за деца.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР